Tjenester

Flislegging

Fukt- og råteskader i våtrom er et velkjent og dyrt fenomen man helst vil være foruten. Ved legging av fliser i våtrom stilles det høye krav til både forarbeid og utførelse for å unngå akkurat dette. Vi utfører flislegging på en sikker og fagmessig riktig måte. Vi flislegger gulv og vegger på våtrom, bad og kjøkken.

Forblending

Forblending er en elegant måte å forbedre en overflate på. Skiver av pen naturstein i sin naturlige fasong limes fast til underlaget uten fugemasse mellom. Tykkelsen på disse steinene ligger på rundt 2 cm. De kan brukes både inne og ute, for eksempel på pipe, brannmur, peis og grunnmur. Vi utfører også fasadeforblending og teglsteinsforblending.

Naturstein

Naturstein kan brukes i natursteinsmurer, samt pryd av utearealer. Skifer er en naturstein, og med denne kan vi lage vakre uteplasser med et personlig preg. Andre typer natursteiner er murstein og blokkstein, som også gir resultater som er en fryd for øyet.

Gulvstøp

I forbindelse med rehabilitering av bad eller støping av garasjesåler, utfører vi gulvstøp. Spør oss om priser.

Flytsparkel

Vi flytsparkler gulv som senere skal behandles videre. Ta kontakt for å høre hva vi kan hjelpe deg med.

Piper, peiser og murer

Murer Iver Frydenlund utfører muring av peiser, piper samt rehabilitering av piper. Vi tar på oss alle typer oppdrag innen dette. Vi bistår naturligvis med innsetting av ovner.

Murer

Vi påtar oss muring av både Leca-murer og teglmurer. Det kan nevnes at teglmurer er pene, krever lite vedlikehold og er holdbare. I tillegg utfører vi støp av ringmurer og støttemurer.

Rehabilitering av fasade

Har du en slitt og stygg murfasade som trenger oppussing og ny puss? Har den sprekker og er dekket av grønske? Murer Iver Frydenlund utfører rehabilitering av gamle murfasader.

Pussing av mur

Pussing av mur er i utgangspunktet en enkel jobb, men man må ha kunnskap innen faget for å klare å skape et vakkert resultat. Murer Iver Frydenlund har lang erfaring innen pussing av mur, og vi garanterer et resultat som er både jevnt og pent.